Piirin kevätkokous 7.4.

7.4.2021

Kymenlaakson kansallinen senioripiiri ry:n hallitus on kokouksessaan 4.3.2021 päättänyt kutsua koolle varsinaisen kevätkokouksen 7.4.2021 klo 10.00 alkaen. Piirihallitus päätti, että kokoukseen voi osallistua tietoliikenneyhteyden avulla ja, että kokouksessa voidaan käyttää asiamiehiä. Hallitus edellyttää myös ennakkoilmoittautumista kokoukseen. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti nettisivuilta tai senioriliiton mobiilisovelluksella 30.3.2021 mennessä. Tavoitteena on, että kokous voidaan pitää turvallisesti ja niin että tekniset yhteydet mahdollisimman varmasti toimivat.

Säännöissä tarkoitettu kokouspaikka on Torikatu 7 as 48 Kouvola, mutta kaikille suositellaan koronapandemiaa liittyvistä turvallisuussyistä johtuen etäosallistumista. Kokoukseen henkilökohtaisesti osallistuvien määrää rajoitetaan tuolloin voimassa olevien ohjeiden mukaisesti.

Piirikokouksessa käsitellään sääntöjen kohdan 10 mukaiset asiat. Tarkastelemme mm. vuoden 2020 toimintaa käsittelemällä vuosikertomuksen, tilinpäätöksen ja toiminnantarkastajien lausunnon. Päätämme myös tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä piirihallitukselle ja muille vastuuvelvollisille.

Piirihallitus