Muistojen galleria

Tervetuloa "Muistojen galleriaan"!

Yhdistyksen tilaisuuksien valokuvaus ja kuvien julkaiseminen viestintävälineissämme on tärkeä osa toimintaamme. Kuvien avulla voimme jakaa tapahtumien tunnelmia ja kertoa toiminnastamme jäsenillemme sekä laajemmalle yleisölle. Valokuvaus suunnitellaan siten, että se sujuu häiriöttömästi ja kaikkia osallistujia kunnioittaen. 

Ennen tilaisuuden alkua tiedotamme osallistujille, että tapahtumasta otetaan valokuvia ja että niitä saatetaan julkaista yhdistyksen nimissä eri alustoilla. Pyydämme osallistujilta suostumuksen, mikä voidaan tehdä esimerkiksi ilmoittautumisen yhteydessä tai tilaisuuden alussa.

Jaathan muistosi kanssamme!

Kutsumme kaikki jäsenemme lataamaan kuvia ja jakamaan tarinoitaan yhteisistä tapahtumistamme ja senioritoiminnoistamme. Olit sitten kuvaaja tai tarinankertoja, panoksesi on arvokas.

Varmistathan kuvien julkaisuoikeudet ja, että kuvat ovat teknisesti riittävän korkealaatuisia (esim. vähintään 1000 pikseliä leveitä).

Lähetä muistosi nettisivujemme ylläpitäjälle sähköpostitse liitetiedostoina, jotta voimme yhdessä luoda ikimuistoisen muistojen gallerian!

Kiitos, että jaat muistosi kanssamme.