Vuosi 2020

Toimihenkilöseminaari 5.2.2020

Kymenlaakson kansallisen senioripiiri ry:n toimihenkilöseminaari pidettiin 5.2.2020 Anjalankosken ABC:llä.

Senioripiirin puheenjohtaja Seppo Lehtonen avasi tilaisuuden tarkastelemalla piirin tehtävää ja tarkoitusta yhteydenpitäjänä liiton ja paikallisyhdistysten välillä ja niiden kesken. Ennen lounasta hän jatkoi selvittämällä yhdistyksen hallituksen tehtäviä ja vastuuta sekä yhdistyksen tietosuojaa.

Lounaan jälkeen Helena Tietäväinen selvitti Kilta-toiminnanohjausjärjestelmää päättäjän työvälineenä sekä liiton mobiilisovellusta tehokkaana ja suorana viestintäkanavana jäsenen ja yhdistyksen välillä.

Pekka Reponen kertoi ikääntyvien edunvalvonnasta piirin alueella ja kansallisesti.

Ennen kotimatkaa Seppo Lehtonen loi katsauksen piirin toiminnasta vuoden 2020 aikana toivoen jäsenistön aktiivisuutta ja mielipiteitä tapahtumien kiinnostavuuden lisäämiseksi ja toiminnan kehittämiseksi; yhdistysten toimintahan perustuu loppujen lopuksi osallistuvaan, innokkaaseen ja kannustavaan jäsenistöön.

Järjestöpäivät 21.09.2020

Tavoitteenamme oli saada kehittämisideoita, arvioida ja suunnitella v 2021 toimintaa. Kuulimme myös Kymsoten kuulumiset toimitusjohtaja Annikki Niirasen sekä valtakunnallisen ajankohtauskatsauksen kansanedustaja Ville Kauniston kertomana.

Tutustu Patinan 5/2020 artikkeliin 

Syyskokous 24.11.2020 Kouvolatalolla

Kymenlaakson kansallisen senioripiiri ry:n sääntömääräisessä syyskokouksessa Kouvolassa  käsittelimme mm toimintasuunnitelman, talousarvion ja teimme myös henkilövalinnat vuodelle 2021,

Kokousesitelmöitsijänä: Jaakko Mikkola, Kymenlaakson maakuntajohtaja 

Noudatimme Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ja opetus- ja kulttuuriministeriön ohjetta turvaetäisyyksistä ja hygieniakäytännöistä, joilla ehkäistään koronavirustartuntoja.