Toimintaa ja tekemistä 

Yhteisten tapahtumien tavoitteena on maakunnallisen yhteenkuuluvaisuuden vahvistaminen, tutustuminen maakunnan historiallisesti ja kulttuurisesti merkittäviin kohteisiin, uusien tuttavuuksien solmiminen sekä tiedon ja kokemusten vaihdon kautta saatavien uusien ideoiden ja toimintatapojen syntyminen. 

Koulutuksemme tavoitteena on antaa uusille yhdistystoimijoillemme tietoa yhdistystoiminnan perusteista sekä eväitä hoitaa yhdistystehtäviä ja osallistua hallituksen työskentelyyn. Jo pidempään yhdistyksessä toimineille tarkoitus on kerrata ja päivittää keskeiset asiat ja tarjota mahdollisuus pohtia oman ja yhdistyksen toiminnan kehittämistä.

Klikkaa kuvaa, saat lisää tietoa tapahtumatarjonnasta!

Liiton tarjoama koulutus

Rohkeasti seniori-hanke

Toimintaa liiton tarjoamana

Piirin tapahtumakalenteri ja ilmoittautuminen

Kaikki yhdistysten tapahtumat ja kerhot eivät vielä näy alla olevassa kalenterissa. Kysythän tapahtumista lisää omasta paikallisyhdistyksestäsi!

Selaamalla allaolevaa tapahtumakalenteria ja klikkaamalla hakutuloksen linkkiä saat lisätietoa ja voit ilmoittautua. Muista ilmoittaa myös muut osallistumiseesi vaikuttavat tiedot. Ryhmäilmoittautumiset tehdään myös sihteereiden (vast) toimenpitein tämän kanavan kautta. Voit ilmoittautua myös suoraan tapahtumavastaavalle. Kysy peruutuspaikkoja ilmoittautumisajan jälkeenkin. 

Muistathan, että Ilmoittautuminen on sitova.

Sairaus- tai muun vastaavan tapauksen johdosta peruminen tulee tehdä välittömästi ja hyvissä ajoin ennen tapahtumaa, jotta mahdolliset jonossa olijat pääsevät mukaan.

Tulethan mukaan terveenä ja huolehdit käsihygienistasi sekä noudatat turvavälejä muihin ihmisiin!

Kunnioita järjestäjän erityisohjeita!