Hallitus 15.4

Piirihallitus kokoontui 15.4. kokoukseen, jossa käsiteltiin piirin tulevaisuuden suunnitelmia ja tehtiin päätöksiä ajankohtaisista asioista. 

⁠⁠⁠⁠Yksi keskeisistä keskustelunaiheista oli Kymenlaakson senioripiirin kehittämisseminaari, joka oli alun perin suunniteltu toukokuulle. Kuitenkin monien hallituksen jäsenten esteiden vuoksi päätettiin yksimielisesti siirtää seminaari syksylle, alustavasti sovittiin päivämääräksi 10.09.2024. Tämä päätös osoitti jäsenten halukkuuden varmistaa kaikkien osallistumisen tärkeään tapahtumaan.

Yhdistysten toimintakatsauksissa korostettiin niiden aktiivisuutta ja monipuolisuutta erilaisten tapahtumien järjestämisessä. Esimerkiksi Kouvolassa järjestettiin virkistyspäivä Vierumäellä, kun taas Anjalankoskella juhlittiin 40-vuotista taivalta kahvituksen ja teatteriesityksen merkeissä.

Kokouksessa käytiin myös läpi tulevia tapahtumia ja tehtiin niihin liittyviä päätöksiä. Kesäpäivä Kuusankoskella 7.8.2024 ja syyskokous Kuusankoskella 20.11.2024 ovat merkittäviä tapahtumia, joiden valmistelut etenevät suunnitellusti. Kolmen piirin tapaamisessa Lappeenrannassa 15.5.2024 piiriä edustavat puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja.

Seuraavan kokouksen ajankohta päätetään myöhemmin, ja pyritään varmistamaan liitosta seniorilähettiläs Risto Hämäläisen osallistuminen siihen.

Kymenlaakson senioripiirin hallituksen kokous osoitti jälleen jäsenten aktiivisuuden ja halun kehittää yhteisöä sekä varmistaa kaikkien jäsenten osallistumisen tärkeisiin tapahtumiin ja päätöksentekoon.